walibi.jpg
2IMG-20190518-WA0007.jpg
imagesCXOFG9TV.jpg
IMG-20190701-WA0000.jpg

Beste tieners en ouders,

 In het weekend van 7 tot en met 9 juli is het weer zover: het TCO-bivak. Onbetwist één van de hoogtepunten in het TCO seizoen.

Wat

We gaan dit jaar naar camping De Leistert in Roggel (Limburg). Een camping die bij een aantal van jullie bekend is. Maar ook een camping die bij zowel droog als nat weer veel mogelijkheden biedt, ook in de naaste omgeving. Het programma is weer divers. Sport, water en gezelligheid zijn de hoofd ingrediënten. Maar we zullen ook momenten inplannen dat je lekker kan ontspannen. Op de camping kun je ook vissen. Als daar belangstelling voor bestaat bij een aantal tieners kunnen we dat organiseren. Geef dat even aan bij je inschrijving.

Wanneer en hoe

Vrijdag 7 juli vertrekken we met de auto om 16.00 uur van het Kerkplein. Het is ongeveer drie kwartier rijden. We weten dat dit voor velen nog een schooldag is maar we denken dat iedereen deze tijd kan halen. Indien dit voor jou een probleem is geef dat dan even door via de mail of de app. Dan zoeken we samen een oplossing. Zondag 9 juli zijn we om 16.00 uur weer terug in Oerle.

We hebben de beschikking over 3 grote Tipi-tenten. Er is echter ook een beperkte mogelijkheid om zelf een tent op te zetten. Bij de inschrijving kun je dat aangeven. Randvoorwaarde is wel dat je dit samen met minimaal nog één andere TCO-tiener doet.

Begeleiding en vervoer

We zoeken nog een aantal ouders die één of meer (liefst alle drie) dagen willen begeleiden en ook zelf een auto ter beschikking hebben. Ook voor onze activiteiten op zaterdag hebben we vervoer nodig. Geef dit s.v.p in het inschrijvingsformulier aan. Een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. mag ook. De adres en contactgegevens van de camping zullen we nog op onze website zetten.

Niet vergeten

Schone onderbroeken en dergelijken kunnen we vast wel aan jullie over laten.

Maar de volgende zaken zijn wel belangrijk:

Zonnebril en zonnebrandcrème, zwemspullen, makkelijke kleding voor drie dagen (maar ook iets leuks voor de avondactiviteit…) sportkleding en sportschoenen (zie ook het hulplijstje hieronder).

De is inschrijving wordt binnenkort via de TCO-site geopend. Daar zal ook via de app nog op worden gewezen. Op de site zullen we ook actuele informatie plaatsen indien nodig. Ook het programma komt daar op te staan als we alles rond hebben.

Contactpersonen van het TCO-bestuur voor dit Bivak zijn Sjackelien en Marc.

We hopen weer op een fantastisch Bivak!!

Groetjes, het Bestuur

 WAT MOET JE in elk geval MEENEMEN:Afbeeldingsresultaat voor kamp
- geldig legitimatiebewijs
- slaapzak, luchtbed en kussen
- tent (indien nodig)
- Medicijnen indien nodig
- sportieve kleding
- zwemkleding
- schone kleding
- vuiliniszak voor de vieze was
bord, bestek en beker voorzien van je naam. Echt van belang!
- zaklamp
- slippers en extra schoenen
- zonnecreme en muggenspray
- handdoeken en toiletspullen
- zakgeld