IMG-20180811-WA0016.jpg
2IMG-20190518-WA0007.jpg
IMG-20190127-WA0019.jpg
IMG-20190630-WA0014.jpg

Hallo allemaal, welkom op de TCO website!
Afgelopen twee seizoenen was een bijzondere periode waar we door het corona virus nagenoeg geen van onze activiteiten door konden laten gaan.
Ondanks dat het corona virus nog steeds aanwezig is en we daar in ons dagelijks leven allemaal rekening mee moeten houden willen we als TCO toch weer een start gaan maken met het nieuwe seizoen.
Uiteraard moeten we hierbij rekening houden met de corona maatregelen maar we willen vooral kijken wat er wel mogelijk is.

Ook voor dit jaar hebben we weer een aantal activiteiten gepland. Voor een aantal activiteiten zullen we wellicht een alternatief moeten verzinnen, zo moeten we voor de "Dag in de sneeuw" de grens over en het is nog onduidelijk of dat tegen die tijd weer zonder problemen kan.

Toch denken we ook dit jaar weer een leuk programma te hebben en we hopen dan ook dat jullie je allemaal weer in schrijven!

Dus ben je woonachtig in Oerle en/of heb je groep 8 op de basisschool St. Jan Baptist afgerond en zit je nu in een van de eerste vier leerjaren van het voortgezet onderwijs, schrijf je dan nu in!

Let op: de inschrijfperiode loopt tot begin september.